نوشته شده توسط : Hency

Barcelona heeft dit seizoen een slechte start van La Liga met drie nederlagen in acht wedstrijden. Ze zitten 13e na een 1-0 nederlaag tegen Atletico Madrid. Ondanks de inspanningen van clubster Messi kon hij de nederlaag niet redden. En hun tegenstander Atletico gebruikte deze overwinning om te bewijzen dat ze de favoriet voor de titel kunnen worden. Na het contracteren van Luis Suarez wordt Atletico Madrid als meer aanvallend beschouwd. En hun verdediging is zo stevig als altijd.

Lionel Messi kan aan het einde van het seizoen een gratis transfer vanuit Camp Nou overwegen. Als hij erop staat de nieuwe goedkope voetbalshirts te dragen, kan Barcelona dat niet stoppen. Eerder gaf de 33-jarige ster zijn plan om te vertrekken op, maar het leek slechts tijdelijk te zijn. Er zijn berichten dat Guardiola vorige week besloot zijn contract bij Manchester City te verlengen. De Premier League-clubs lijken op elk moment te wachten om de Argentijnse ster te contracteren. Het gerucht gaat dat Guardiola bereid is stappen te ondernemen om Messi te ondertekenen. Nu kunnen we misschien uitkijken naar de hereniging van Messi en Guardiola.

Antoine Griezmann kwam in 2019 bij Barcelona, ​​maar zijn vooruitzichten bij de club zijn niet veelbelovend. Er gaan geruchten dat Griezmann en Messi een negatieve relatie hebben, maar de Fransman ontkende dit gerucht. De aanvaller verklaarde dat hij niet buiten het veld wilde spreken, maar alleen op het veld met zijn Barcelona shirt. De start van het nieuwe seizoen zal Griezmann doen focussen op de beste positie in het team.



:: بازدید از این مطلب : 72
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 آذر 1399 | نظرات ()