نوشته شده توسط : Hency

Liverpool heeft een van de beste aanvallen in Europa - de titelverdedigers van de Champions League, met Roberto Firmino, Mo Salah en Sadio Mané - en het enige dat ze konden verzamelen was een vrij tamme poging voor de helft. Napoli won het spel en hield een nul blad. Meestal was Mario Rui de enige fullback die het veld op ging en zorgde ervoor dat Napoli altijd drie verdedigers terug had in het geval van Liverpool-aanvallen.

Karius die een goedkope voetbalshirts droeg, verliet Liverpool voor de Turkse kant in bruikleen in de zomer van 2018 na het maken van een paar verschrikkelijke fouten in de finale van de Champions League toen Liverpool met 3-1 verloor van Real Madrid. De 26-jarige is tot nu toe dit seizoen begonnen met drie competitiewedstrijden voor Besiktas, maar heeft slechts één nul nul gehouden en het team pakte vier punten van hun eerste vier wedstrijden. Loris Karius heeft echter geen monsterlijke fouten uit zijn spel uitgeroeid sinds hij Liverpool voor Besiktas in bruikleen had achtergelaten.

Liverpool zal Stamford Bridge bereiken als vaste favorieten, met de Blues of London als doel om de hoop van de Reds om verder te stromen verder duidelijk te maken in hun streven naar de Holy Grail, die een 19e nationale landstitel is. Dat is niet altijd zo geweest. Dat is sinds de aankomst van Klopp begonnen te veranderen, met Liverpool eindigend boven Chelsea voor twee opeenvolgende seizoenen.

Van Dijk met een Liverpool voetbalshirts was een belangrijke speler voor Liverpool, omdat ze vorig seizoen de Champions League wonnen en nu belangstelling trekt van de beste clubs van Europa. Eerder deze maand beweerde de Spaanse krant AS dat zowel Real Madrid als Barcelona de 28-jarige wilden ondertekenen. "De enige manier waarop ik Virgil van Dijk kan zien vertrekken, is als Liverpool doorgaat en de Premier League wint", zei Shaka Hislop, ESPN-expert. "Ik heb hier alles gedaan wat ik kan, ik wil een nieuwe uitdaging," vertelde Van Dijk aan ESPN .



:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 29 شهريور 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Real Madrid gaf deze zomer 305 miljoen euro uit aan nieuwe aanwinsten, maar ze hebben kritiek gekregen omdat ze zich niet richtten op spelers die hun eerste ploeg onmiddellijk zouden versterken. In plaats daarvan voldoet alleen Eden Hazard aan die beschrijving.

Woensdagavond biedt de nieuwe aanwinsten van Madrid de mogelijkheid om hun vaardigheden te laten zien, met Hazard, Ferland Mendy en Eder Militao allemaal klaar om te verschijnen in het Parc des Princes tegen Paris Saint-Germain. Van James met een goedkope voetbalshirts wordt ook verwacht dat hij speelt.

In Madrid is er echter een element van angst, na hun teleurstellende seizoen vorig jaar, dat was de eerste campagne in vier jaar dat ze de Champions League niet wonnen, noch hadden ze Cristiano Ronaldo in hun ploeg nadat ze aan hem hadden verkocht aan Juventus afgelopen zomer.

De toekomst van James was de afgelopen zomer weer in de lucht toen Bayern ervoor koos om niet de optie te gebruiken om zijn contract volledig te kopen en hem terug te sturen naar Madrid. In de Spaanse media waren er geruchten dat hij zou worden verscheept naar Atletico Madrid of Napoli om te worden herenigd met Ancelotti. Hij arriveerde in Madrid na een uitstekende Wereldbeker 2014, toen hij de topscorer van het toernooi was met zes doelpunten.

De komst van Gareth Bale zou een einde maken aan de tumultueuze tijd van Di Maria in Madrid, maar Bale met een Real Madrid voetbalshirts vocht terug en herontdekte zichzelf als een centrale middenvelder in het middenvelddiamantensysteem van Carlo Ancelotti.



:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 شهريور 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

De vier Premier League-wedstrijden van Chelsea zijn een kleine momentopname van wat het seizoen kan zijn. Desalniettemin geven ze ons een kijkje in wat er momenteel met de club gebeurt en wat ze moeten oplossen. Pulisic zit in een nieuw team in een nieuwe competitie en vroege terugkeer onthult slechts zoveel. Amerikaanse fans houden Chelsea in het bijzonder in de gaten sinds Christian Pulisic met een goedkope voetbalshirts bij het team kwam.

Het was een gemengde start van het Premier League-seizoen voor Chelsea. Vijf punten uit vier wedstrijden vertegenwoordigen een overweldigende start, maar met een nieuwe manager en tal van nieuwe spelers in de ploeg is de huidige 11e plaats misschien niet de slechtste plek ter wereld.

Natuurlijk met een nieuwe manager in Frank Lampard en verschillende jonge spelers die zich willen aanpassen aan het leven op Stamford Bridge, kan het even duren voordat dingen op hun plaats klikken. Dat was waar Marcos Alonso met een Chelsea voetbalshirts op hoopte toen hij maandagavond naar sociale media ging.

Manchester United full-back Diogo Dalot is naar de Chinese Super League club Shanghai SIPG gereisd om behandeling te zoeken voor een heupprobleem. De 2018 kampioenen tellen voormalig Chelsea-middenvelder Oscar in hun ploeg naast ex-West Ham-spits Marko Arnautovic en zijn landgenoot Hulk.



:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 شهريور 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

De redenen van Ousmane Dembele om deze zomer een overstap naar PSG af te wijzen, zijn onthuld door de Franse krant L'quipe. Dembele was natuurlijk het middelpunt van wat PSG wilde in ruil voor een Neymar-overdracht. De deal werd steeds opgehouden vanwege het gebrek aan interesse van Dembele om naar Parijs te verhuizen.

De belangrijkste reden is dat Dembélé met een goedkope voetbalshirts het gevoel heeft dat hij op de plek is waar hij wil zijn en niet van plan is Barcelona te verlaten. Van het Catalaanse team wordt gezegd dat het de 'club van zijn dromen' is en het verhaal maakt duidelijk dat hij niet bang is voor de concurrentie waarmee hij in het eerste team komt, zelfs als dat de komst van Neymar zou zijn.

Maar Real Madrid, zo heeft SPORT geleerd, kwam deze zomer ook naar voren in de gesprekken tussen Barça en PSG. En het had niet te maken met de situatie van Neymar, rekening houdend met het feit dat Los Blancos duidelijk wilde meedoen aan de bieding voor de Braziliaan.

Het had te maken met de andere grote ster van de Franse club, Kylian Mbappe. SPORT heeft vernomen dat PSG Barça waarschuwde voor de interesse van Madrid in Frankrijk. Niet alleen dat, maar ze zeiden dat ze ervan overtuigd zijn dat in de zomer van 2020 Madrid-chef Florentino Perez zijn grote stap zal zetten.

Het nieuws komt na gesprekken tussen Real's bittere rivalen Barcelona en de Parijzenaren over een verhuizing terug naar het Nou Camp voor Neymar met een PSG voetbalshirts, maar het was de toekomst op lange termijn van de Fransman Mbappe die ook een belangrijk gesprekspunt werd. Tijdens onderhandelingen waarschuwden de Ligue 1-kampioenen de Catalaanse reuzen voor de intenties van Real om gesprekken te starten over een deal voor de 20-jarige.



:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 شهريور 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Napoli heeft de Spaanse spits Fernando Llorente getekend, die eind vorig seizoen Tottenham verliet. Llorente met een Napoli  voetbalshirts, 34, sloot zich aan bij Spurs in 2017 en scoorde het vitale uit-doelpunt in hun kwartfinale overwinning Champions League in Manchester City vorig seizoen. Daarvoor bracht hij een jaar door in Swansea City om hen te helpen degradatie van de Premier League in 2016-17 te voorkomen.

Chiellini's afwezigheid van de startende XI om zaterdag tegenover Napoli te staan, was al een grote tegenvaller. Dit waren de naaste rivalen van de kampioen: het team dat in drie van de afgelopen vier seizoenen als tweede eindigde. Juventus was zich nog aan het aanpassen aan het leven onder een nieuwe manager, Maurizio Sarri, die zijn plaats op de zijlijn niet kon innemen nadat hij in het voorseizoen longontsteking had opgelopen.

Op zaterdagavond botsten Juventus en Napoli in Turijn in een vrij ongelooflijke wedstrijd. De wedstrijd leek voorbij na 62 minuten toen Cristiano Ronaldo met een goedkope voetbalshirts de stand op 3-0 bracht, na doelpunten in de eerste helft van Danilo en Gonzalo Higuain. De vijfvoudige winnaar van Ballon d'Or heeft zichzelf gedurende zijn hele carrière in topvorm gehouden en heeft hem in staat gesteld om meer dan tien jaar een van de beste ter wereld te blijven.



:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 شهريور 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Real Madrid-doelman Keylor Navas was naar verluidt helemaal klaar voor een verhuizing naar Parijs met PSG's Alphonse Areola eerder in de andere richting. Er is nu onthuld dat het een speler plus gelddeal zal zijn en niet alleen een directe ruil.

Real Madrid zal worden geconfronteerd met Paris Saint-Germain. Dertien keer kampioen Madrid elimineerde de Parijzenaars in de ronde van 16 in de editie 2017-18 van de competitie en zijn in de afgelopen jaren gekoppeld aan de grootste sterren van PSG - Neymar en Kylian Mbappé met een goedkope voetbalshirts.

"Bijna elk jaar spelen we PSG, ze zijn een zeer krachtig team. Deze spellen brengen je enorme motivatie omdat ze tegenwoordig tot de grootste behoren. Het zal moeilijk zijn, maar dit zijn de eisen van de competitie," zei Madrid directeur van institutionele relaties Emilio Butragueno na de loting van donderdag.

Volgens rapporten in COPE zullen de Franse reuzen € 15 miljoen betalen, samen met het sturen van Areola naar Madrid om de Costa Ricaanse doelman te ondertekenen. Real Madrid heeft donderdag (29/08) officieel aangekondigd dat hoofdcoach Pablo Laso die van de Real Madrid voetbalshirts houdt tot 2021 bij de club blijft. Laso, die het team naar 17 titels heeft geleid, tekende een contractverlenging van twee jaar met de 'Whites' ”.

Zinedine Zidane heeft nog maar een paar dagen om zijn ploeg te trimmen voordat het Europese transferraam sluit en terwijl Mariano het primaire doelwit blijft op de lijst van de uitgang van de Fransman, staat er een speler in de boeken bij de Bernabéu die grotendeels is vergeten in de Spaanse hoofdstad.



:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 8 شهريور 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Na slechts drie speeldagen zijn Liverpool en City al waar ze met alle rechten blijven voor de duur van de 2019-2020-campagne: op plek 1 en 2 op de tafel. Liverpool is het enige perfecte team van de competitie, met negen punten uit drie wedstrijden. De volgende hoogste scorers, Manchester United en Norwich, hebben elk zes doelpunten - een doelpunt per spel een heel doelpunt lager dan dat van de City en Liverpool.

David Luiz die een goedkope voetbalshirts draagt, heeft berichten van steun ontvangen van zowel Arsenal-spelers als zijn voormalige Chelsea-teamgenoten na zijn optreden tegen Liverpool. De Gunners kwamen naar Anfield met een record van honderd procent na het winnen van beide Premier League-wedstrijden, maar de zijde van Unai Emery werd teruggebracht naar de aarde met een nederlaag van 3-1.

Lukaku viel in de pikorde bij United na de komst van Ole Gunnar Solskjaer als manager. De 26-jarige zat achter Marcus Rashford en Anthony Martial in de plannen van het eerste team van Solskjaer, waardoor de geruchten de ronde deden. Lukaku zei echter dat hij bereid was om zich een weg terug in het team te werken, maar uiteindelijk werd geen keus gelaten door United.

De 24-jarige Nicolas Pepe liet zien dat hij geen gevangenen neemt na zijn verhuizing naar de Premier League, de aanvaller verbaasde Liverpool-superster Andy Robertson met dit indrukwekkende stuk vaardigheid. Pepe pakte de bal halverwege en slaagde erin Robertson voor de gek te houden met een Liverpool voetbalshirts met een scherpe bocht. De aanvaller ziet er zeker uit als een spannende speler.



:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 شهريور 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Paris Saint-Germain-ster Neymar wordt gezocht door zowel Real Madrid als Barcelona. En hij heeft vermoedelijk zijn situatie bekend als de La Liga-partij om een ​​transfer voor de deadline af te sluiten.

Met het transfervenster dat in slechts 11 dagen sluit, heeft Barcelona schijnbaar alle opties uitgeput in hun streven naar Neymar met een goedkope voetbalshirts. Ze hebben PSG naar verluidt een aantal pakketten aangeboden met variërende hoeveelheden contant geld en ongeveer de helft van de namen in hun huidige rooster, en hebben zelfs het idee van een lening met een optie om volgende zomer te kopen geïntroduceerd. Tot nu toe is er nog niemand geaccepteerd.

Onderhandelingen zijn aan de gang in Parijs, aangezien de vertegenwoordigers van Real Madrid naar Frankrijk zijn gereisd om met Paris Saint-Germain over Neymar te spreken. Los Blancos zijn optimistisch, zonder veel weg te geven over de gesprekken. Barcelona probeert al enkele weken een aanbieding te vinden die voldoet aan PSG, maar ze moeten nog iets vinden dat in de buurt komt.

Neymar met een Barcelona voetbalshirts verliet Barcelona voor PSG tijdens het transfervenster van 2017 en heeft sindsdien de Ligue 1-reuzen geholpen om twee competitietitels te winnen in draf. Paris Saint-Germain-ster Neymar heeft naar verluidt de spelers van Barcelona verteld dat hij nog steeds lid wil worden van de club, ondanks de vastberadenheid van Real Madrid om zijn handtekening te verzegelen.



:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 1 شهريور 1398 | نظرات ()