نوشته شده توسط : Hency

Sergio Ramos droeg een goedkope voetbalshirts en nam vanavond deel aan zijn 40e derby in Madrid in de Wanda Metropolitano. Zijn wedstrijden tegen Atlético de Madrid zijn gespeeld in LaLiga (24), de Copa del Rey (7), Champions League (6), Spaanse Super Cup (2) en de Europese Super Cup (1). Slechts twee spelers in de madridista-geschiedenis hebben in meer derby's gespeeld dan de Sevilliaanse aas: Gento en Sanchis, beide met 42.

Georgi Kabakov neemt de leiding over de botsing tussen Real Madrid en Brugge in Santiago Bernabéu, tijdens de tweede ronde van de Champions League-groepsfase. De Bulgaar zal voor het eerst een Whites '-wedstrijd leiden. Kabakov maakte zijn Champions League-debuut op speeldag 6 van de editie van vorig jaar en hield toezicht op Valencia-Manchester United in de Mestalla.

Madrid leek al vroeg het initiatief te nemen. Ze waren geduldig in bezit, terwijl Atlético klaarstond om in te knijpen en te profiteren van hun tempo bij de tegenaanval. Dat is hoe de eerste rojiblanca-kans tot stand kwam toen João Félix op een fatsoenlijk punt vertrok, maar zijn schot werd ver weg getrokken. Aan de andere kant vormde Bale met een Real Madrid voetbalshirts de meest bedreiging rechts en de Welshman waagde zijn geluk met een lange afstandsinspanning die wijd werd afgebogen.



:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Het was niet zo lang geleden, onder Arsene Wenger dat de club een serieus motivatieprobleem had (klinkt dat bekend?). Arsenal is nooit goed begonnen. Ze zouden het andere team nodig hebben om hen te bijten voordat ze terug beet. Toen ze terugbijten, was het vaak woest en mooi. Maar als ze nooit een beetje zouden zijn, zouden ze niet terug kunnen bijten.

Unai Emery werd ontslagen na de sombere vorm van Arsenal en bijna twee weken geleden van zijn taken ontheven. Voormalig middenvelder Freddie Ljungberg droeg een Arsenal voetbalshirts en werd benoemd tot interim-hoofdcoach en hield toezicht op de overwinning van maandagavond op West Ham, maar het is onwaarschijnlijk dat de Zweed wordt beschouwd als een vervanger op lange termijn.

Invincibles-legende Freddie Ljungberg werd genoemd als interim-hoofdcoach, maar rapporten in de afgelopen weken hebben gesuggereerd dat de Gunners een shortlist van 12 man hebben opgesteld. David Ornstein van The Athletic heeft nu een update uitgebracht over de zoektocht van Noord-Londen naar een nieuwe manager, en de journalist had zeer intrigerend nieuws.

Carlo Ancelotti, Mauricio Pochettino, Patrick Vieira zijn ook in overweging, samen met de Belgische manager Roberto Martinez die een goedkope voetbalshirts draagt. De Gunners-hiërarchie neemt een definitieve lijst van twee of drie namen mee naar de Kroenke's voordat een laatste oproep wordt gedaan.

Na het behalen van zijn eerste overwinning als interim-hoofdcoach op maandagavond tegen West Ham, zal de Gunners-hiërarchie ongetwijfeld hopen dat Ljungberg het schip voorlopig kan stabiliseren terwijl ze op zoek zijn naar de permanente opvolger van Emery.



:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 22 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Chelsea loopt thuis vast nadat hij er niet in is geslaagd voort te bouwen op snelle starts, en Lampard die een Chelsea voetbalshirts draagt, heeft zijn spelers nodig om de klinische voorsprong te ontdekken die ze op de weg hebben getoond wanneer ze Lille huisvesten.

"We wilden meer in onze thuiswedstrijden en een groot deel hiervan was toevalsconversie," zei de manager van Chelsea. "Weg van huis zijn we gegaan en hebben we enkele doelen en een aantal echt goede prestaties behaald, en hebben we vroeg in de wedstrijd gescoord".

De Blues bevatten een terugkoopclausule van £ 40 miljoen wanneer ze overeenkwamen om Ake aan de Kersen te verkopen voor £ 20 miljoen in 2017, en ze hebben nu hun achtervolging van de 24-jarige opgevoerd nadat hun transferverbod vorige week door de FIFA was opgeheven.

Manchester City overweegt ook een bod om Bournemouth-verdediger Nathan Ake te ondertekenen, maar wordt geconfronteerd met concurrentie van Chelsea, die van plan is om zijn academie afgestudeerd terug te brengen naar Stamford Bridge.

Tiemoue Bakayoko droeg een goedkope voetbalshirts in bruikleen van Chelsea en droeg vroeger nummer 14 bij het Stade Louis II voordat hij de Ligue 1-zijde verliet om naar Stamford Bridge te verhuizen. Hij keerde dit seizoen in bruikleen terug naar Monaco nadat hij geen impact had gehad op Chelsea, waarbij Frank Lampard hem toestond terug te keren naar de club waar hij naam maakte.



:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Het trainingskamp werd opgeroepen door Napoli-president Aurelio De Laurentiis na een 1-1 gelijkspel thuis met Salzburg in de Champions League een maand geleden.

Omdat coach Carlo Ancelotti van Napoli, die een goedkope voetbalshirts droeg, publiekelijk zei dat hij het niet eens was met het trainingskamp, ​​zei Damiano Tomassi, voorzitter van de Italiaanse spelersvereniging: "het moet duidelijk zijn of en hoe het verzoek voor het trainingskamp geformaliseerd was."

De opkomst van Napoli viel samen met de komst van een hele reeks andere getalenteerde onderklasse, en schijnbaar 's nachts Amesbury opgestegen uit Cape Ann League liep ook naar de staatskrachtcentrale. Napoli was de kern van dat succes, en het duurde niet lang voordat ze begon te profiteren van die vroege big-game-ervaring.

Napoli was zonder winst in zes wedstrijden op weg naar de laatste Champions League-botsing met Liverpool. En deze teleurstellende reeks resultaten leidde tot enkele extreme maatregelen die werden genomen door de voorzitter van de club, Aurelio De Laurentiis.

Dit seizoen werd gezien als de beste kans van Napoli in jaren om eeuwige winnaars Juventus uit te dagen voor de Serie A-titel, maar de zijde van Carlo Ancelotti staat zevende in de tafel, 15 punten verwijderd van de titelverdediger.

Volgens de Gazzetta Dello Sport zou het verhaal van Manchester United over het nastreven van Kalidou Koulibaly met een Napoli voetbalshirts in de komende zomer nieuw leven kunnen worden ingeblazen. De Senegalese verdediger stond sinds de dagen van Jose Mourinho zelf op de radar van de club, maar United vond het moeilijk om Napoli te overtuigen om te verkopen.



:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

De invloedrijke middenvelder van Liverpool kan buiten actie zijn voor verschillende wedstrijden die een enkelblessure hebben opgelopen in de 1-1 gelijkspel. Fabinho droeg een goedkope voetbalshirts, de middenvelder van Brazilië, die een van de meest vertrouwde spelers van Jurgen Klopp is geworden, werd halverwege de eerste helft van de 1-1 gelijkspel van woensdag vervangen door de Italianen en de reactie van Klopp suggereerde onmiddellijk dat de schade die hij had opgelopen ernstig was.

Klopp zei: “Het was duidelijk dat we het vanavond wilden afmaken. We wisten al lang voor de wedstrijd dat het moeilijk zou zijn tegen Napoli. Het was moeilijk vorig jaar, het is altijd moeilijk. Ze zijn een goede kant. Maar ik weet hoe mensen zijn; mensen wensten dat we de groep vanavond konden afmaken en een soort vakantiegame in Salzburg konden maken. ”

Hoe Liverpool omgaat met de eisen van hen in de volgende maand zal bepalen hoe succesvol de campagne 2019-2020 zal worden, maar middenvelder Gini Wijnaldum die een Liverpool voetbalshirts draagt ​​is onvermurwbaar dat Liverpool het personeel heeft om het hoofd te bieden. "Het is een klap, een grote klap, voor het hele team, natuurlijk ook voor hem als speler, maar er zijn situaties waarmee je te maken hebt", zei Wijnaldum.

Liverpool is een van de clubs waarvan wordt gedacht dat ze de ontwikkelingen met betrekking tot Sancho volgen, en Carragher hoopt dat zijn voormalige partij op hun interesse reageert. "Ik denk dat Liverpool nog steeds een speler mist die een aanvallende speler is om de front drie echt te ondersteunen en het bijna als een front vier te maken," zei hij tegen Viasport.



:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 8 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Juve is nog steeds ongeslagen in het seizoen en begint aan een vijf-game winning streak. Juve heeft niet meer toegegeven dan een doelpunt in een wedstrijd sinds het voor het laatst Atleti speelde op 18 september. Matthijs de Ligt met een goedkope voetbalshirts past goed bij dit team middenachter en ziet er elke dag comfortabeler uit. Verwacht nog een stevige verdedigende uitvoering van The Old Lady.

De man van € 100 miljoen, Cristiano Ronaldo, was afwezig, maar zijn voorloper van € 90 miljoen was aanwezig en correct. Gonzalo Higuaín trok zijn teamniveau: een losse bal in het strafschopgebied aangrijpend en draaiend om een ​​afgebogen schot voorbij Pierluigi Gollini af te vuren. Acht minuten later zette hij zijn team vooraan met een eerste finish van de kruising van Juan Cuadrado.

Toch is er een gevoel dat de kant van Sarri nog niet het vloeiende voetbal levert waar op werd gehoopt. Gazzetta Sportiva van zondag bood een beknopte analyse in het wedstrijdverslag en suggereerde dat "Atalanta als een geweldig team speelde, Juventus won met geweldige spelers."

Uiteindelijk werd Higuaín aanbieder en liet Paulo Dybala vrij met een schuine pass van de middenlijn naar de rand van het strafschopgebied van Atalanta. Zijn landgenoot sneed naar binnen en gooide de bal naar huis bij de nabije paal.

Ronaldo met een Juventus voetbalshirts blijft zeer goed in staat om doelen te scoren, zelfs als hij niet fysiek op zijn best is, en heeft sindsdien vier van hen in twee Euro 2020-kwalificatiewedstrijden voor Portugal gewonnen. Toch werden beide laatste twee wedstrijden voor Juventus beslist door de speler die hem verving - Dybala tegen Milaan en daarvoor Douglas Costa op weg naar Lokomotiv Moskou.



:: بازدید از این مطلب : 185
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Gered uit zijn nachtmerrie van FC Barcelona door Bayern München, vertrok Philippe Coutinho met een hele reeks goals en assists in een bruisende start in Beieren. Maar sindsdien heeft hij veel te danken aan de man die hij oorspronkelijk verdreef, thuishavenfavoriet Thomas Muller met een goedkope voetbalshirts, en gaf zijn middenveld startplaats af voor het Braziliaanse nationale team aan Lucas Paquetá.

FC Barcelona heeft het geluk gehad om relatief ongeschonden uit de internationale pauze te komen. Hoewel er ongetwijfeld vermoeide benen in het peloton zitten, keerde geen enkele van hun 15 spelers gewond terug naar Catalonië na het vertegenwoordigen van hun nationale senioren- of U21-teams, maar er waren natuurlijk problemen voordat de FIFA de voetbalkalender overnam.

Door Inter Milan 0-1 te plaatsen na drie minuten in het Camp Nou begin oktober, had Lautaro Martinez de Champions League Groep F gelijkspel tussen zijn zijde en Barça voor de rust onbereikbaar kunnen maken zonder Marc-Andre Ter Stegen's heroïsche duik. Dus hij droeg een Barcelona voetbalshirts en redde de kopbal van de jonge Argentijn.

Het seizoen van Barcelona ging van slecht naar erger na hun schokverlies bij Anfield, omdat ze in weken later door Valencia werden verslagen in de Copa del Rey-finale. Ernesto Valverde heeft gênante Europese nederlagen voorgezeten in elk van zijn twee jaar dat hij de leiding had in het Nou Camp - ze gooiden een voorsprong van drie doelpunten tegen Roma weg in de kwartfinales een jaar eerder.



:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 1 آذر 1398 | نظرات ()