نوشته شده توسط : Hency

Juventus heeft naar verluidt een ongelooflijk bod van £ 95 miljoen uitgebracht plus Paulo Dybala voor Neymar. Neymar wordt verondersteld ongelukkig te zijn in Frankrijk twee jaar na een wereldrecord £ 200 miljoen verhuizing vanuit Barcelona. Zijn voormalige club heeft naar verluidt geprobeerd hem deze zomer terug te brengen naar het Nou Camp.

Pellegrini met een goedkope voetbalshirts zou dit seizoen waarschijnlijk niet in het eerste team van Juventus doorbreken, met Alex Sandro die de eerste keus achterste plek stevig in handen had. De nieuwe ondertekening van Danilo, ingebracht uit Manchester City in ruil voor Joao Cancelo, kan ook aan de linkerkant invullen nadat hij heeft geholpen het gat in City te dichten achtergelaten door de langdurige blessures aan Benjamin Mendy.

Ondanks zijn jeugd is Pellegrini geen onbekende in dergelijke verwondingen. Voordat hij uit zijn tienerjaren was, scheurde hij het voorste kruisband in zijn linkerknie, voordat hij zijn rechterknieschijf brak terwijl hij terugvocht naar volledige fitheid.

Dingen zijn echter niet zoals mensen denken! Op dezelfde dag dat Luca Pellegrini bij Juventus tekende als onderdeel van een ruilovereenkomst met zijn jongensclub Roma, was de mogelijkheid dat de jonge Italiaan uitgeleend werd altijd een mogelijkheid. Aangezien hij plotseling een zeer goede linksback voor zich had in Alex Sandro in een Juventus voetbalshirts, zou de kans op reguliere speeltijd nooit mogelijk zijn in Turijn.



:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Liverpool speelt woensdag in Chelsea in de UEFA Super Cup 2019, waarbij de houders van de Champions League de Europa League-winnaars ontmoeten in Istanbul, Turkije. De Premier League domineerde de afgelopen termijn de belangrijkste clubtoernooien van het continent, en de jaarlijkse gordijnverhoger voor het Europese seizoen zal naar verwachting een intrigerende zaak zijn.

Jurgen Klopp die erg van goedkope voetbalshirts houdt, wil dat Liverpool van winnende trofeeën een gewoonte maakt als ze teruggaan naar Istanbul - het toneel van een van de grootste triomfen van de club. De Anfield-club versloeg memorabel AC Milan op straffen om de Champions League van de Bosporus terug te winnen in 2005, en nu staan ​​ze tegenover Chelsea in de Turkse stad nadat ze in juni voor de zesde keer Europees kampioen werden.

Ex-Liverpool-middenvelder Danny Murphy zei dat de kruising van Trent Alexander-Arnold zich op een vergelijkbaar niveau bevindt als dat van Manchester United-cultheld David Beckham. Murphy gelooft dat Alexander-Arnold een van de meest getalenteerde full-backs is die hij ooit heeft gezien. Alexander-Arnold, die een Liverpool voetbalshirts droeg, zette de goede vorm van vorig seizoen voort door Divock Origi een briljante bal te bieden om te scoren tijdens de 4-1 overwinning op Norwich op vrijdag, en hij wil zijn hoge aantal assists van de laatste campagne repliceren, waar hij creëerde maar liefst 12 doelen.

Liverpool is nu ongeslagen in de laatste 13 wedstrijden tegen Norwich City omdat het zijn Engelse Premier League-campagne begon met een dominante 4-1 overwinning op de nieuw gepromoveerde partij. In alle eerlijkheid was het verschil tussen de twee clubs duidelijk voordat een bal zelfs op vrijdag werd geschopt. Liverpool verdedigt dit seizoen zijn UEFA Champions League-trofee terwijl hij een 19e binnenlandse titel najaagt. Ondertussen speelde Norwich in zijn eerste topvliegspel gedurende drie jaar.



:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 25 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Mede-eigenaar van Inter Miami, David Beckham, speelde voor PSG en heeft een goede relatie met de club. Cavani heeft de afgelopen 11 jaar 48 doelpunten gemaakt in 114 wedstrijden voor het Uruguayaanse nationale team en speelde in de afgelopen drie wereldbekers. Hij speelt centraal en staat bekend als een dodelijke finisher die spectaculaire doelen scoort op de grond en in de lucht.

Paris Saint Germain (PSG) -spits Edinson Cavani die een goedkope voetbalshirts droeg, kon in juni adieu bieden aan de club en als free-agent lid worden van Major League Soccer (MLS) -club Inter Miami. Het is FOX Deportes-journalist Alvaro Izquierdo die meldt dat Cavani volgende zomer zal tekenen voor Inter Miami, nadat zijn huidige contract met Paris Saint Germain (PSG) eindigt in juni 2020.

Cavani vervoegde PSG vanuit Napoli in 2013, voor een gerapporteerde vergoeding van € 65 miljoen. Sindsdien speelde hij in 281 wedstrijden voor de Parijzenaars, scoorde 194 goals en maakte 40 assists in verschillende competities. Hij heeft ook de afgelopen zes jaar vijf Ligue 1-trofeeën, vier Franse bekers, vijf Franse League Cups en zeven Franse Super Cups met PSG gewonnen.

Cavani, die in februari 33 jaar wordt, draagt ​​een PSG voetbalshirts en is een van de meest getalenteerde en complete nr. 9's ter wereld, scoorde in een snelle clip in de Serie A met Palermo en Napoli voordat hij in 2013 naar PSG verhuisde en een instrumentale rol speelde in de daaropvolgende dominantie van de Parijse club van Ligue 1. Hij speelde de hoofdrol voor Uruguay in de afgelopen drie FIFA World Cups en was de toonaangevende scorer in CONMEBOL World Cup kwalificatie tijdens de cyclus van 2018.



:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Wolven uit de Premier League hebben een bod van € 28 miljoen geaccepteerd door AC Milan voor middenvelder Franck Kessie die een goedkope voetbalshirts droeg, beweert een rapport. Er is deze zomer intens gespeculeerd over Kessie, ondanks het feit dat hij nog geen enkele voorseizoenwedstrijd heeft gespeeld vanwege de verplichtingen van de African Cup of Nations.

AC Milan zou volgens een rapport een van hun jongste startende XI's ooit kunnen uitkomen in termen van gemiddelde leeftijd volgend seizoen. De Rossoneri hebben een duidelijke marktstrategie in het huidige venster: oudere, ervaren spelers zoals Ignazio Abate, Riccardo Montolino en Cristian Zapata vervangen door jongere, veelbelovende acquisities.

Een verklaring op de officiële website van de club zei: "AC Milan is verheugd aan te kondigen dat de club een overeenkomst heeft bereikt met Clube de Regatas do Flamengo voor de overname van de Braziliaanse verdediger Leonardo Campos Duarte da Silva." Leo Duarte wordt de 36e Braziliaanse voetballer om de Rossoneri-trui te dragen, waarmee de traditie van 'The Green and Yellow' wordt voortgezet die deel uitmaakt van de geschiedenis van AC Milan. "

De botsing van AC Milan met Man Utd was belangrijk, niet alleen om de verbetering te bevestigen onder Giampaolo die AC Milan voetbalshirts erg leuk vindt, maar ook om een ​​glimp op te vangen van Jack Bonaventura die voor het eerst in 282 dagen speelde. De Italiaanse middenvelder was een serieus verlies voor de Rossoneri vorig seizoen en hoewel hij maar een paar minuten speelde, was de weinige tijd die hij op het veld doorbracht op veel niveaus geruststellend.



:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 18 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Liverpool heeft gezegd dat een video van Harvey Elliott die leek te laten zien dat hij de Engelse kapitein Harry Kane bespot, "helemaal verkeerd" is en "niet in overeenstemming is met" de waarden van de club. Elliott die zelf een goedkope voetbalshirts droeg, gaf een verklaring af waarin hij zich verontschuldigde voor de video, nadat hij woensdag in Liverpool's laatste pre-seizoensvriendelijke tegen Lyon speelde en zei dat zijn acties "onvolwassen en zinloos" waren.

Liverpool en City hebben nog een kans om dichtbij en persoonlijk te worden met de eerste trofee op het spel. Het is moeilijk te geloven dat ze de komende acht maanden niet de primaire aandacht van elkaars aandacht zullen zijn. Liverpool heeft belangstelling getoond om de aanvaller naar Anfield te brengen, omdat Klopp overweegt dekking te bieden voor zijn aanval voor het nieuwe seizoen. Mohamed Salah, Roberto Firmino en Sadio Mane waren in een gloeiende vorm voor de Reds, maar Klopp wil het trio graag ondersteunen.

Voormalig Engeland-international Daniel Sturridge is ook vrijgegeven, wat betekent dat Klopp zijn ploeg zou kunnen versterken met aanvallende versterkingen voordat het raam sluit. Liverpool heeft vijf spelers uit hun trainingskamp in Evian naar huis gestuurd nadat ze werden versterkt door de terugkeer van verschillende sterren. Ondanks dat hij zoals gepland verschillende spelers naar huis heeft gestuurd, gaf manager Jurgen Klopp na hun Lyon-wedstrijd toe dat hij niet zeker weet of Salah, Firmino en Alisson met een liverpool voetbalshirts fit genoeg zijn om te beginnen tegen de Premier League-kampioenen.



:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Manchester City heeft er misschien goed aan gedaan om Angelino terug te halen en Rodri te ondertekenen, omdat beide diepteproblemen hebben aangepakt die de ploeg in elk van de afgelopen twee seizoenen hebben belemmerd. Het team is echter nog steeds vrij kort op een voor de hand liggende positie terwijl het venster nadert: middenachter. City zag hun kapitein, Vincent Kompany in goedkope voetbalshirts, eerder deze zomer vertrekken. Zijn vertrek verlaat de club met slechts drie senior opties in het centrum van defensie op dit moment: John Stones, Aymeric Laporte en Nicolas Otamendi.

Manchester City is bereid de releaseclausule van Real Sociedad-vleugelspeler Mikel Oyarzabal te betalen. Oyarzabal zou een aanzienlijke loonsverhoging krijgen aangeboden aan de Etihad, maar hij zal het laatste woord hebben over de vraag of hij de stap zal zetten of niet. Zoals de zaken er nu voorstaan ​​is er geen formele zet gedaan, en het team van de vleugelspeler heeft Real Sociedad gerustgesteld over de situatie, maar de club wil graag vechten om de speler die door de jeugd gelederen kwam te houden.

De EDS van Manchester City zal Southampton vermaken in onze Premier League 2-opener op de City Football Academy op zondag 11 augustus. hun ontwikkeling en ervaring verder ontwikkelen.

De dominantie van Manchester City in het Engelse voetbal helpt hun aangesloten clubs om wereldwijd succesvol te zijn, gebruikmakend van hun expertise op het veld en daarbuiten, zei New York City FC sportdirecteur Claudio Reyna die van Manchester City voetbalshirts houdt. Dat onmiddellijke succes, zei Reyna, was grotendeels te danken aan het helpen, niet noodzakelijkerwijs financieel, maar op alle niveaus, van de Premier League-kampioenen aan het hoofd van de 'familie'.



:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

AC Milan debuteert in hun eerste voorseizoenwedstrijd, het was een zwaar buitenseizoen voor de ploeg die werd verbannen door de UEFA Europa League.

De achternaam 'Maldini' zal altijd synoniem zijn met AC Milan. Cesare Maldini, die veel goedkope voetbalshirts had, maakte de naam beroemd toen hij voor de club tekende in 1954. Hij zou 12 jaar voor Rossoneri spelen en in die tijd 412 optredens maken. Het zou altijd moeilijk worden voor zijn zoon, Paolo, om de prestaties van zijn vader te overtreffen.

En nu heeft een andere Maldini zijn eerste optreden in een rood en zwart shirt. De zoon van Paolo, Daniel, maakte zijn debuut voor de club op dinsdag op slechts 17-jarige leeftijd. Daniel startte tegen Bayern München in hun International Champions Cup-wedstrijd en werd in de 58e minuut ondergedompeld.

De 17-jarige treedt in de voetsporen van zijn vader, de Italiaanse legende Paolo en opa, ex-Milaan en Italië-manager Cesare. In een wedstrijd van weinig kansen, had Maldini een grote kans om de score voor Milaan te openen, maar schoot zijn inspanning over de lat.

Daniel die de AC Milan voetbalshirts draagt, is noch zijn vader, noch zijn grootvader - als gevolg van het veranderende ethos van het moderne voetbal is de Maldini van de derde generatie een aanvallende middenvelder in plaats van een verdediger. Hij zag zijn debuut bij het eerste team in deze game, waarbij hij de 10 rollen speelde op het puntje van het diamanten middenveld van Giampaolo.



:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 4 مرداد 1398 | نظرات ()