نوشته شده توسط : Hency

Juventus heeft tot dusver zeven punten op de Serie A-tafel na hun recente wedstrijd tegen Napoli met een 3-0 overwinning. Juventus 'middenvelder Weston McKennie werd eerder positief getest op COVID-19. De 22-jarige tekende op huurbasis voor Juventus en maakte indruk in zijn twee optredens. Van hun superster Cristiano Ronaldo is ook bevestigd dat hij ook besmet is. De A-teamers komen woensdag in isolatie wanneer de club zaterdag tegen Crotone moet spelen.

Er wordt gezegd dat Cristiano Ronaldo zal terugkeren naar Turijn en zichzelf 10 dagen zal isoleren. Hij zou in goede gezondheid verkeren, maar hij zal de wedstrijden van Juve tegen Crotone en Dynamo Kyiv zeker missen. Het valt nog te bezien wanneer Ronaldo het nummer 7-Juventus shirt kan dragen en weer bij de ploeg kan komen. Hij was echter een van de verschillende Juve-spelers die zich bij hun nationale teams voegden. Portugal gaat dus zonder Ronaldo zien als ze woensdag in Zweden hosten. Vorige maand scoorde hij tweemaal in een 2-0 UEFA Nations League.

Er is concrete interesse van Juventus voor David Alaba van Bayern München toen de Bundesliga-club nog probeerde zijn contract te verlengen. De Oostenrijker wordt in verband gebracht met een verhuizing naar Real Madrid of FC Barcelona. Maar als hij alle goedkope voetbalshirts en verhuizen naar Turijn brengt, kan hij een geweldige aanvulling zijn op de Serie A-kampioen. Juve werd in verband gebracht met een verhuizing voor Lyon-speler Houssem Aouar. Het eindigde echter op een mislukking omdat Federico Bernardeschi bij de deal betrokken was.



:: بازدید از این مطلب : 70
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 25 مهر 1399 | نظرات ()