نوشته شده توسط : Hency

John Aldridge, de legende van Liverpool en Ierland, bezoekt de winkel voor een ontmoeting met fans op vrijdag van 14.00 - 16.00 uur. Aldridge met een goedkope voetbalshirtsspeelde eind Liverpool in de late jaren 80 en scoorde 330 competitiedoelpunten, waarmee hij de 6e hoogste doelpuntenmaker in het Engelse voetbal werd.

Liverpool zal niet kunnen genieten van een betovering in de Premier League, mede omdat Manchester United opnieuw zal verschijnen als een titelwinnende kracht, beweert Graeme Souness. De Reds staan ​​bovenaan de tafel, acht punten vrij van de dichtstbijzijnde rivalen Leicester en Chelsea, en zijn natuurlijk op weg om hun allereerste Premier League-titel te winnen.

De mannen van Jurgen Klopp kregen toegang tot de competitie na het winnen van de 2019 Champions League en zullen strijden om de trofee naast kampioenen van de andere vijf FIFA-confederaties. Liverpool leed in de finale de nederlaag tegen Sao Paulo tijdens hun enige eerdere optreden in de Club World Cup in 2005.

Kane's staking tijdens de 4-0 overwinning op Kosovo betekende dat hij scoorde in alle acht van de Euro 2020-kwalificatiewedstrijden van Engeland, en hoewel Henderson die een Liverpool voetbalshirts droeg niet deelnam aan de meest recente ronde van wedstrijden, heeft hij 55 caps gewonnen voor zijn land en wordt hoog beoordeeld door manager Gareth Southgate.



:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 آبان 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Zinedine Zidane noemde een onveranderd team uit de overwinning op Galatasaray tegen Leganes op woensdag, erop wijzend dat hij zijn ideale opstelling heeft gevonden. Marcelo, die een goedkope voetbalshirts draagt, is zonder twijfel de startende linksback, omdat Ferland Mendy de Braziliaan niet heeft kunnen verdrijven sinds hij in de zomer bij Lyon kwam. Fede Valverde valt niet op met stukjes individuele schittering, maar hij heeft zijn plaats op het middenveld vrijwel gecementeerd.

Nadat de Clásico was uitgesteld, leek het een perfecte kans om Modric te spelen in een thuiswedstrijd tegen een worstelende tegenstander. De 34-jarige komt net terug van een blessure en het zou een mooie gelegenheid zijn geweest om hem weer op snelheid te krijgen en ook een kans om Casemiro te laten rusten, die het risico loopt het te overdrijven. Maar Zidane ging met de formule die in het recente verleden voor hem heeft gewerkt: Kroos, Casemiro en Valverde.

Pique beweert dat hij heel goed kan opschieten met Nacho en Lucas Vázquez en ondanks dat hij geen nauwe relatie onderhoudt met de kapitein van Madrid, heeft hij een zekere mate van respect voor Sergio Ramos die een Real Madrid voetbalshirts draagt. "Ik kan heel goed opschieten met veel Real Madrid-spelers. Ik heb nog nooit een slecht woord over hen gezegd en ik voel dat mensen me hier (in Madrid) erg respecteren en dat is iets waar ik veel waarde aan hecht. Ik zou het niet waarderen zeggen dat we heel goede vrienden zijn, maar we genieten wel van een hartelijke relatie ".

Woensdagavond was Rodrygo's eerste startende debuut in de competitie, en tegen de 7e minuut had hij het al gemarkeerd met een tweede doelpunt van het seizoen. Hij had een goede band met Karim Benzema, nog voor hij nette, en bezet de centrale plek van de aanvaller nog een seconde, wat betekent dat hij er was om naar huis te schieten toen de Fransman het heerlijke kruis van Marcelo op zijn pad sloeg.



:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 10 آبان 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Door 12 wedstrijden heeft La Vecchia Signora meerdere doelpunten toegestaan ​​in slechts twee wedstrijden, beide late meltdowns tegen eersteklas concurrentie. Bonucci die een goedkope voetbalshirts droeg, heeft zijn toneelstuk getransformeerd van een relatief somber optreden vorig jaar, en de Ligt is solide genoeg, zelfs terwijl hij belangrijke worstelingen doormaakt om zich aan te passen aan zijn nieuwe thuis.

Ronaldo vertrekt echter niet, op 34 jaar zijn er geen garanties over hoe lang hij zijn beste voetbal zal kunnen produceren. Mbappe, aan de andere kant, is slechts 20 jaar oud en een bewezen talent op het wereldtoneel dat Frankrijk hielp aan hun eerste Wereldbeker sinds 1998 afgelopen zomer.

Real Madrid wordt verondersteld erg enthousiast te zijn over de pacy-forward, die momenteel zijn handel in Ligue 1 met Paris Saint-German uitvoert. Maar Tuttosport beweert dat Juventus onderzoekt hoeveel geld nodig zou zijn voor Mbappe, en of het de moeite waard zou zijn om een ​​bod uit te brengen op de Franse club.

Juventus blijft zonder kapitein Giorgio Chiellini, die aan het begin van het seizoen een ernstige knieblessure opliep, hoewel langdurig afwezigen Marko Pjaca en Matia Perin, die een Juventus voetbalshirts droegen, zijn teruggekeerd naar de training. Cristiano Ronaldo, die het weekend rustte tegen Lecce, zal naar verwachting woensdag terugkomen op de start XI.



:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 آبان 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Een extra betaling van $ 16,7 miljoen zal door FC Barcelona worden overgedragen aan Atlético Madrid voor de aanpak van Antoine Griezmann, die naar verluidt werd gedaan voordat zijn vrijgaveclausule op 1 juli van dit jaar daalde naar $ 133 miljoen.

Het verdedigingssysteem van Barcelona werkt niet. Het bewijs hiervan wordt geleverd met het aantal schoten dat Ter Stegen met een goedkope voetbalshirts heeft geconfronteerd, met het hoogste cijfer in de ambtstermijn van Valverde: 34 in vergelijking met de 21 die de Catalanen zelf hebben geprobeerd. Het zorgwekkende feit is dat dit niet komt door een slechte prestatie; het is een trend die de drie games naar voren hebben gebracht.

FC Barcelona wil Mateu Alemany ondertekenen, die momenteel onderhandelt over een exit uit Valencia. De algemeen directeur van Los Che heeft een clausule die hem verhindert te tekenen bij een andere La Liga-club, hoewel hij er naar verluidt op zoek is om die clausule te laten vervallen zodat hij zich bij de Catalanen kan aansluiten.

Lionel Messi maakte meer Champions League-geschiedenis toen hij het openingsdoelpunt scoorde in de 2-1 overwinning van Barcelona tegen Slavia Praag, hoewel het een niet overtuigende prestatie was. Barcelona bereikte de top van groep F met het resultaat, want Messi met een Barcelona voetbalshirts werd de eerste speler die in 15 opeenvolgende seizoenen van de competitie scoorde door de bezoekers binnen drie minuten op voorsprong te zetten.



:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 3 آبان 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Liverpool won in Bayern München en Porto op weg naar het winnen van de Champions League in Madrid vorig seizoen en James Milner gelooft dat het schema in deze fase van het seizoen van invloed kan zijn op de prestaties in de groep. "Er zijn veel spellen rond deze periode," zei de middenvelder. "Het is zwaar, ook met veel internationale spellen, dus het is moeilijk om dat ritme te krijgen, maar het simpele feit is dat we niet goed genoeg weg van huis zijn geweest. We moeten beter zijn.

James Milner met een Liverpool voetbalshirts moet nog een nieuw contract tekenen met Liverpool na deze zomer, en ondanks gesprekken die plaatsvinden, blijft hij onzeker over zijn toekomst bij de club. De 33-jarige is een belangrijke speler voor de Reds sinds hij in 2015 uit Manchester City aankwam voor een gratis transfer. De Engelse international heeft 188 wedstrijden gespeeld in alle competities voor de club en is nooit in minder dan 40 wedstrijden in een campagne uitgekomen.

Suarez werd in 2011 voor acht wedstrijden verbannen wegens racistisch misbruik van Evra toen de Uruguayaan in Liverpool was en de Fransman voor Manchester United speelde. Ondanks dat hij schuldig werd bevonden aan de aanklacht en het verbod ontving, droeg Liverpool ‘Suarez 7’ T-shirts voor een Premier League-wedstrijd tegen Wigan ter ondersteuning van de controversiële spits.

Jurgen Klopp draagt ​​een goedkope voetbalshirts en zegt dat de opname van zeven Liverpool-spelers op de Ballon d'Or-shortlist van 2019 verdiende erkenning verdient voor de prestaties van zijn team vorig seizoen. De Reds hebben de Champions League opgeheven en eindigden slechts één punt achter Premier League-kampioenen Manchester City.



:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 1 آبان 1398 | نظرات ()