نوشته شده توسط : Hency

David Alaba is in verband gebracht met topclubs als Real Madrid, Barcelona en Paris Saint-Germain. De Premier League-club Manchester City zou ook meedoen aan de wedstrijd. AC Milan concentreerde zich op centrale verdediger Ozan Kabak en zou bereid zijn € 25 miljoen uit te geven om hem te landen. Liverpool-rechtsback Trent Alexander-Arnold liep zondag in de wedstrijd tegen Manchester City een kuitblessure op.

Alexander-Arnold zal naar verwachting een reeks aankomende games missen. Sommige mensen denken dat het letsel van Alexander-Arnold werd veroorzaakt door de zware werkdruk. Maar Neco Williams zal naar verwachting profiteren van zijn blessure, omdat hij meer speeltijd in een Liverpool shirt krijgt. Het arme Liverpool mist ook de geblesseerde Virgil van Dijk. Zijn clubgenoten onthulden dat de Nederlander "door een hel gaat" na een operatie voor een knieblessure.

De Barcelona-tiener Ansu Fati moet mogelijk de meeste wedstrijden van 2020-21 missen vanwege een knieblessure in de wedstrijd tegen Real Betis. De club onthulde dat de 18-jarige maandag net een operatie had ondergaan en begon aan zijn lange reis naar herstel. Fati was vorig seizoen de jongste schutter met zijn goedkope voetbalshirts in de geschiedenis van de club.

Emiliano Martinez zal van Arsenal naar Aston Villa verhuizen met een contract van £ 20 miljoen, nadat hij zijn nieuwe ploeg heeft geholpen met een overtuigende 3-0 overwinning. De Argentijnse keeper wil alleen eerstelijnsvoetbal spelen en Arsenal kan daar niet tevreden mee zijn. Dit maakte hem vastbesloten verder te gaan na tien jaar in Noord-Londen te hebben doorgebracht. Hij is Arteta dankbaar dat hij mag vertrekken en gelooft dat zijn komst iets voor Villa kan betekenen.



:: بازدید از این مطلب : 72
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Bayern München kreeg Leroy Gezond van Manchester City in de zomerse transferperiode, die als een succesvolle periode wordt beschouwd. Hansi Flick gelooft dat de komst van Sane de diepte van het team heeft vergroot. De 5-0 overwinning van Bayern op Frankfurt in het weekend bewees dit ook. Daarnaast hechtte de coach dit seizoen ook belang aan de rotatie van de opstelling.

De verhuizing van de Champions League naar het Midden-Oosten om het op te nemen tegen Lokomotiv Moskou zal het uithoudingsvermogen van Bayern blijven testen. Hoewel Bayern ongetwijfeld de favoriet van dit spel is, stond hoofdcoach Hansi Flick erop waakzaam en gefocust te blijven. Alsof hij acht keer op rij kampioen in de Bundesliga is, richt de manager nog steeds zijn zinnen op alle competities. Bayern staat momenteel op de eerste plaats in groep A en hoopt warm te blijven in de Champions League.

Helaas zal Alphonso Davies zes tot acht weken afwezig zijn vanwege blessures opgelopen in de wedstrijd van zaterdag tegen Eintracht Frankfurt. De 19-jarige werd vervangen door Hernandez in de basisopstelling die Atletico Madrid versloeg. Dit is ook een kans voor Davies om mentaal of fysiek te verjongen. Hij was onder de indruk in het seizoen 2019/20 en er wordt verwacht dat hij weer op het goede spoor komt met zijn nieuwe Bayern München shirt.

Leroy Sane, voormalig vleugelspeler van Manchester City, behaalde op de lange termijn verbazingwekkend succes in de overwinning van zaterdag op Eintracht Frankfurt. Hij hoopt vaart te behouden in zijn samenwerking met de Duitse legende Miroslav Klose. Tegelijkertijd wil hij zijn fysieke conditie verbeteren na het wisselen van een ander goedkope voetbalshirts. Club is tevreden met zijn uitstekende start in de Bundesliga en met zijn instelling en mentaliteit.



:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 آبان 1399 | نظرات ()