نوشته شده توسط : Hency

Matthijs de Ligt, de 19-jarige Ajax-aanvoerder die de Nederlandse zijde naar de halve finale van de Champions League leidde, heeft zijn verhuizing naar Juventus voltooid voor een vergoeding van $ 84,3 miljoen. Als een product van de befaamde jeugdacademie van Ajax, wordt De Ligt tot nu toe de op drie na duurste ondertekening van het zomeroverdrachtsvenster.

Juventus vecht nog steeds om Paul Pogba opnieuw te ondertekenen met een goedkope voetbalshirts en zijn bereid om Manchester United drie spelers aan te bieden als onderdeel van een deal om hem terug te brengen naar Turijn. Er lijkt weinig vooruitgang te zijn geboekt in de onderhandelingen, waarbij Manchester United ten minste £ 150 miljoen wilde hebben voor de winnaar van de Wereldbeker. Juventus heeft niet het geld om een ​​dergelijk aanbod te doen. maar proberen de enorme kosten te omzeilen door de Rode Duivels Joao Cancelo, Blaise Matuidi en Douglas Costa aan te bieden als deel van de deal, meldt Corriere dello Sport.

Neymar Sr. is kennelijk een ontmoeting met Sportdirecteur Fabio Paratici van Juventus om te praten over een mogelijke verhuizing, die nergens snel is met Barcelona of Real Madrid. Het lijkt een beetje onwaarschijnlijk dat Juve Matthijs de Ligt al voor € 75 miljoen heeft getekend, en dat hij Adrien Rabiot en Aaron Ramsey bij de gratis transfers heeft opgenomen. En natuurlijk brachten ze ook vorige zomer £ 80 miljoen uit op Cristiano Ronaldo.

Juan Cuadrado, die van de Juventus voetbalshirts houdt, beweert "blij te zijn met Juventus" en is van plan in de nabije toekomst deel te nemen aan de Serie A-kampioenen. De Colombia-aanvaller is niet op zoek naar een uitweg uit het Allianz-stadion en hoopt dat landgenoot James Rodriguez zich bij hem in Italië zal voegen



:: بازدید از این مطلب : 140
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 28 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer met een goedkope voetbalshirts benadrukt dat hij niet alleen zal streven naar een terugkeer naar de top vier in de Premier League dit seizoen, maar nog veel meer. De Rode Duivels eindigden vorig seizoen als zesde, vijf punten van de top vier en 32 punten achter kampioenen Manchester City na een teleurstellend einde aan de campagne.

Sprekend tegen BBC Sport, gaf Solskjaer zijn gedachten over een aantal onderwerpen, waaronder Alexis Sanchez, Paul Pogba en zijn doel voor de Premier League volgend seizoen. Manchester United eindigde vorig seizoen als zesde, is de top vier goed genoeg dit seizoen? We moeten streven naar verder omhoog dan naar de vierde plaats. Ik zou liever een optimist zijn en ongelijk hebben dan een pessimist en gelijk hebben.

Bronnen hebben ESPN FC verteld dat, terwijl de Verenigde manager Ole Gunnar Solskjaer vastbesloten is om Maguire zo snel mogelijk te ondertekenen om zijn poreuze verdediging bij Old Trafford te versterken, de twee clubs nog steeds op een zekere afstand van elkaar staan ​​in termen van hun waardering. Harry Maguire speelde in een halve finale van de World Cup en wordt een van de meest gewaardeerde verdedigers in de Premier League.

Manchester United was op zoek naar een middenvelder. Met de toekomst van een paar middenvelders onzeker en met het vertrek van Herrera en Fellaini die zijn Manchester United voetbalshirts droegen, ligt het voor de hand dat de Rode Duivels versterking nodig hebben in het midden. Ze hebben al lang interesse getoond in Bruno Fernandes van Sporting CP. De Portugezen hebben Manchester United aangetrokken, maar misschien missen ze deze kans om de speler deze zomer te ondertekenen.



:: بازدید از این مطلب : 136
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Liverpool had veel sterke spelers op weg naar die beruchte titel, ook in meerdere verschillende posities, en nu kun je er zeker van zijn dat er in ieder geval een paar van zullen zijn om de Ballon die zijn goedkope voetbalshirts graag ziet in december als de beste te verheffen speler in de wereld. Liverpool zegevierde over Europa in 2018-19, en won zojuist de UEFA Champions League net iets meer dan een maand geleden en versloeg de eerste finalisten Tottenham Hotspur in de finale om hun 6e titel in de competitie te veroveren.

De Reds hielden positieve discussies met Origi's vertegenwoordigers over een nieuw contract na de Champions League-finale en de speler is momenteel op vakantie gezien de lucratieve aanbieding. Liverpool heeft goede hoop dat hij zijn toekomst op lange termijn voor de club zal inzetten na een opmerkelijke opleving in de afgelopen periode. Maar als zijn contractsituatie niet is opgelost, zijn de Reds bereid om het risico te lopen hem de volgende zomer voor niets kwijt te raken in plaats van te verzilveren tijdens het huidige venster.

Dinsdag noteerde doelman Alisson die een liverpool voetbalshirts droeg zijn negende achtereenvolgende foutloze nul terwijl Brazilië het opnam tegen Argentinië in de halve finale van Copa America. Lionel Messi was opnieuw aan de verliezende kant met het feit dat de Liverpool No. 1 er niet te stoppen in stond. Real Betis is een van een aantal clubs die de Belgische international willen ondertekenen, de 24-jarige heeft volgens de Liverpool nog maar één jaar te gaan op zijn contract. Liverpool is in gesprek met de speler over een nieuwe deal.



:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 تير 1398 | نظرات ()