نوشته شده توسط : Hency

Arsenal wendde zich naar verluidt alleen tot Luiz nadat hij faalde met een bod van £ 55 miljoen voor Upamecano en de veelbelovende 20-jarige blijft stevig op de radar van Unai Emery. Football Leaks onthulde vorig jaar dat het contract van Upamecano in Leipzig een vrijgaveclausule van € 100 miljoen bevat die elk jaar met € 20 miljoen vermindert. Daarom zouden geïnteresseerde clubs volgende zomer € 60 miljoen moeten uitgeven om Upamecano te landen.

Ainsley Maitland-Niles die een goedkope voetbalshirts draagt, is vol lof over de trainingsmethoden van Freddie Ljungberg en gelooft dat de assistent-coach van het eerste team van Arsenal de aanvallende kant van zijn spel heeft verbeterd. Na een coaching-herschikking in de Emiraten in de zomer, werd Ljungberg gepromoveerd tot een prominente positie in het coachingsteam van Unai Emery, waarbij Steve Bould hem als U23-manager verving.

Mesut Özil heeft dit seizoen slechts twee keer gespeeld en is er zeven keer niet in geslaagd Emery's matchday-ploeg te maken. Rapporten hebben beweerd dat Arsenal in het overdrachtsvenster van januari Özil in bruikleen wil sturen. Maar de middenvelder sloeg terug op die suggesties en zegt dat hij van plan is zijn £ 350.000 per week contract te bekijken dat afloopt in 2021. Özil gaf ook in hetzelfde interview toe dat hij 'niet alles in één oogopslag' ziet met Emery.

Een verklaring op de website van Arsenal luidde: ‘Alex vordert goed en is terug in volledige training. De beslissing over zijn deelname aan de wedstrijd van maandag in Sheffield United zal in de komende dagen worden genomen. 'Reiss Nelson, die ondertussen een Arsenal voetbalshirts draagt, zal op zijn vroegst tot november niet beschikbaar zijn na de knieblessure die hij opliep tegen Standard Luik, terwijl verschillende van Het internationale contingent van Arsenal zal naar verwachting pas morgen terugkomen voor zijn dienst.



:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 مهر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Luca Zidane heeft geen spijt sinds ze Real Madrid verliet en hij is blij dat hij regelmatigere minuten vindt bij Racing Santander. De Fransman besteedt het seizoen in bruikleen bij Racing, waar hij zichzelf als eerste doelman vindt. "Het was een grote verandering," zei Luca Zidane van de beweging. "Ik heb er geen spijt van Real Madrid te verlaten. We zullen kijk wat er over een paar jaar gebeurt. Ik begrijp dat het normaal is om me naar Real Madrid te vragen, maar ik ben er niet. '

James Rodriguez die een Real Madrid voetbalshirts droeg, keerde maandag met de rest van zijn teamgenoten terug naar training en Zinedine Zidane overweegt hem te introduceren in de startende line-up van Real Madrid tegen Real Mallorca op zaterdag. Hoewel de Colombiaan sinds vrijdag in de sportschool werkte met Lucas Vazquez en Brahim Diaz, nam hij deel aan de laatste trainingssessie van Real Madrid. Ondertussen raakten zowel Luka Modric als Gareth Bale geblesseerd in de wedstrijd tussen Kroatië en Wales, en daarom zijn ze twijfelachtig voor de aanstaande LaLiga Santander-ontmoeting van Los Blancos.

"Ik heb een paar jaar geleden met Klopp geïnterviewd," onthulde Fowler aan de Mirror. "Hij vertelde me dat hij een paar zeer rijke clubs, een van de Manchester United, en de andere waarschijnlijk Real Madrid verwierp, omdat hij niet leuk vond hoe ze zich uitsluitend op zakelijke belangen richtten." Hij zei dat hij Liverpool leuk vond omdat ze een balans hadden tussen het geld dat nodig is om de top te bereiken en de geschiedenis en identiteit van de club en hun fans.

In augustus stond Neymar met een goedkope voetbalshirts op de voor- en achterpagina en tot 20 augustus wilde hij naar Real Madrid verhuizen. Op dat moment, toen de club stopte met het bieden, keek hij naar Barcelona en luisterde naar zijn vriend Lionel Messi, die hem niet wilde zien gekleed in de beroemde witte set. Een mogelijke verhuizing naar Barcelona was nooit waarschijnlijk, zelfs niet toen hij 20 miljoen euro van zijn eigen geld naar voren bracht om het verschil te maken, omdat het Blaugrana-aanbod niet voldeed aan de eisen van PSG.



:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 مهر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Carragher staat erop dat Liverpool zich echter niet 'te veel moet laten meeslepen' en zegt dat hun titelaangifte zou kunnen wankelen als ze letsel oplopen aan belangrijke spelers. ‘Ik denk dat we nu met Man City zien dat ze worden getroffen door verwondingen die zich nu in dezelfde positie bevinden en dat is een probleem voor hen’, zei Carragher met een goedkope voetbalshirts talkSPORT. ‘Dat is een probleem voor iedereen, ook al hebben ze een beter team dan Liverpool en je ziet hoeveel het hen pijn doet.

Klopp zou een ideale kandidaat zijn voor de DFB als ze na het WK van Qatar een nieuwe richting zoeken. Klopp geeft toe dat hij zichzelf momenteel niet kan zien in internationaal management, maar dat de situatie in de toekomst kan veranderen. Gevraagd naar de mogelijkheid, vertelde Klopp aan Magenta TV: "Ik kan echt niet zeggen. Ik weet niet of ik dat zou willen.

Gedurende meerdere jaren werden de Reds verwoest door besluiteloosheid, fouten en ongelukken van hun keepende contingent. Simon Mignolet diende als eerste keuze gedurende het beste deel van zes jaar, hij maakte 204 optredens gedurende die tijd en was voor een groot deel een solide en betrouwbare operator. De Belg overtuigde echter niet iedereen die verbonden was met de club en rimpelingen van onrust waren te horen wanneer een doelpunt langs hem sloop dat sommigen het gevoel hadden kunnen worden voorkomen.

Toen Shaqiri in Liverpool voetbalshirts de Champions League in Wanda Metropolitano in juni ophief na Liverpool's Champions League-finale overwinning op Tottenham Hotspur, deed hij dat als een niet-spelende vervanger. Shaqiri werd deze week bekritiseerd door voormalige Manchester United-doelman Peter Schmeichel omdat hij zich 'als een kind' gedroeg omdat Granit Xhaka de aanvoerdersband kreeg voor het nationale team van Zwitserland.



:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 19 مهر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Lorenzo Insigne sprak na de 1-0-nederlaag van Napoli tegen Cagliari en concentreerde zich op de positieve aspecten van de weergave van het team: "We speelden zo intensief en drukten Cagliari goed. Het was een ongelooflijke wedstrijd." Het was een eenzijdige wedstrijd. We hebben alles gegeven van start tot finish. Ik miste een goede kans in de eerste helft; deze dingen gebeuren en het spijt me.

Twee Premier League-partijen zijn gekoppeld aan een zet voor Napoli-spits Dries Mertens. De Belg is de afgelopen 3-4 seizoenen een van Napoli's belangrijkste spelers in de Serie A geweest. Na aanvankelijk als vleugelspeler te zijn gebruikt, werd Mertens met een goedkope voetbalshirts een spits onder Maurizio Sarri en heeft het sindsdien verder gedragen.

Kalidou Koulibaly heeft een verbod op twee wedstrijden gekregen nadat hij werd uitgezonden wegens afwijkende meningen in de nederlaag van Napoli tegen Cagliari op woensdag. De 28-jarige verdediger kreeg in de 88e minuut een rode kaart te zien kort nadat Lucas Castro het enige doelpunt van de wedstrijd maakte.

Napoli plant een groot aantal contractverlengingen om een ​​aantal van hun sterspelers voor langere tijd bij de club te houden. De laatste rapporten suggereren dat de eerste grote deal waaraan de club werkt, is dat de Braziliaanse middenvelder Allan een Napoli voetbalshirts draagt. De eerste vergadering is gehouden en nu zullen de partijen samenwerken om een ​​akkoord te bereiken.



:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 مهر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Hency

Juventus maakte een grote plons in 2018 omdat het Real Madrid $ 117 miljoen betaalde voor superster-spits Cristiano Ronaldo. De ondertekening betaalde onmiddellijk dividend: CNBC rapporteerde dat Juventus 520.000 Juventus voetbalshirts met de naam Ronaldo binnen slechts 24 uur na de deal verkocht, waardoor het team $ 6 miljoen tot $ 9 miljoen verdiende. Maar het aandeel Juventus daalde in april toen de ploeg in de kwartfinale door Ajax uit de Champions League werd geslagen.

Sinds het verlaten van Manchester United in 2009 heeft Cristiano Ronaldo doelpunten gescoord voor de lol. Bijdragen met maar liefst 450 totale stakingen voor Real Madrid, de aanvaller heeft ook al 30 keer de achterkant van het net gevonden voor Juventus, maar afgelopen zaterdag toonde hij een kwaliteit die vaak over het hoofd wordt gezien.

Juventus zal Paulo Dybala in januari uitladen nadat Maurizio Sarri besloot dat de Argentijn niet in dezelfde aanval kan spelen als Cristiano Ronaldo. Tottenham en Manchester United waren in de zomer geïnteresseerd in de 25-jarige. De interesse van Real Madrid in Manchester United-ster Paul Pogba met een goedkope voetbalshirts zou niet eindigen als Zinedine Zidane werd ontslagen, vooral als de La Liga-reuzen de voormalige Juventus-manager Massimiliano Allegri aanstellen.

Juventus zal een club-record bieden om Borussia Dortmund-ster Jadon Sancho te ondertekenen. Hij heeft 16 doelpunten gescoord en 26 assists verstrekt in de Bundesliga tot nu toe en zal niet snel vertragen, met drie doelpunten in vijf Bundesliga-wedstrijden in de huidige campagne.



:: بازدید از این مطلب : 187
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 مهر 1398 | نظرات ()