Granit Xhaka won wat steun bij zijn zoektocht om te blijven
نوشته شده توسط : Hency

Arsenal gaf een opwindende vertoning in de Emiraten tegen Manchester United en het is veilig om te zeggen dat Granit Xhaka enige steun won bij zijn zoektocht om te blijven. Xhaka zat eerder in het seizoen in de vuurlinie nadat hij furieus had gereageerd op fans die hem booiden toen hij in oktober in een 2-2 gelijkspel werd vervangen door Crystal Palace. "Ik vind hem echt leuk. Als we hem aan boord krijgen, kan hij een geweldige speler zijn voor deze voetbalclub, 'zei Arteta. Met een goedkope voetbalshirts maakt Xhaka indruk op ons allemaal.

De dominantie van Arsenal had moeten resulteren in verdere doelen, maar de fulltime fluit blies met de trouwe Emiraten die hun team serenadeden na een positieve vertoning. Xhaka maakte deel uit van de ploeg toen Arsenal hun eerste thuiswedstrijd sinds begin oktober won door Manchester United woensdagavond met 2-0 te verslaan. Het kan niet worden ontkend dat hij zijn arsenal shirt steeds meer onderscheidt.

Behalve Ainsley Maitland-Niles won niemand de bal meer terug dan de Zwitserse middenvelder, die vandaag overal op het veld stond. Xhaka is sinds 2016 bij de Gunners, toen hij uit Borussia Mönchengladbach arriveerde. Arsenal schoof op naar de 10e plaats in de Premier League-tafel met de overwinning.





:: بازدید از این مطلب : 94
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 دی 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: