Sergio nam deel aan zijn 40e derby in Madrid
نوشته شده توسط : Hency

Sergio Ramos droeg een goedkope voetbalshirts en nam vanavond deel aan zijn 40e derby in Madrid in de Wanda Metropolitano. Zijn wedstrijden tegen Atlético de Madrid zijn gespeeld in LaLiga (24), de Copa del Rey (7), Champions League (6), Spaanse Super Cup (2) en de Europese Super Cup (1). Slechts twee spelers in de madridista-geschiedenis hebben in meer derby's gespeeld dan de Sevilliaanse aas: Gento en Sanchis, beide met 42.

Georgi Kabakov neemt de leiding over de botsing tussen Real Madrid en Brugge in Santiago Bernabéu, tijdens de tweede ronde van de Champions League-groepsfase. De Bulgaar zal voor het eerst een Whites '-wedstrijd leiden. Kabakov maakte zijn Champions League-debuut op speeldag 6 van de editie van vorig jaar en hield toezicht op Valencia-Manchester United in de Mestalla.

Madrid leek al vroeg het initiatief te nemen. Ze waren geduldig in bezit, terwijl Atlético klaarstond om in te knijpen en te profiteren van hun tempo bij de tegenaanval. Dat is hoe de eerste rojiblanca-kans tot stand kwam toen João Félix op een fatsoenlijk punt vertrok, maar zijn schot werd ver weg getrokken. Aan de andere kant vormde Bale met een Real Madrid voetbalshirts de meest bedreiging rechts en de Welshman waagde zijn geluk met een lange afstandsinspanning die wijd werd afgebogen.





:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 آذر 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: