De invloedrijke middenvelder van Liverpool kan buiten actie zijn
نوشته شده توسط : Hency

De invloedrijke middenvelder van Liverpool kan buiten actie zijn voor verschillende wedstrijden die een enkelblessure hebben opgelopen in de 1-1 gelijkspel. Fabinho droeg een goedkope voetbalshirts, de middenvelder van Brazilië, die een van de meest vertrouwde spelers van Jurgen Klopp is geworden, werd halverwege de eerste helft van de 1-1 gelijkspel van woensdag vervangen door de Italianen en de reactie van Klopp suggereerde onmiddellijk dat de schade die hij had opgelopen ernstig was.

Klopp zei: “Het was duidelijk dat we het vanavond wilden afmaken. We wisten al lang voor de wedstrijd dat het moeilijk zou zijn tegen Napoli. Het was moeilijk vorig jaar, het is altijd moeilijk. Ze zijn een goede kant. Maar ik weet hoe mensen zijn; mensen wensten dat we de groep vanavond konden afmaken en een soort vakantiegame in Salzburg konden maken. ”

Hoe Liverpool omgaat met de eisen van hen in de volgende maand zal bepalen hoe succesvol de campagne 2019-2020 zal worden, maar middenvelder Gini Wijnaldum die een Liverpool voetbalshirts draagt ​​is onvermurwbaar dat Liverpool het personeel heeft om het hoofd te bieden. "Het is een klap, een grote klap, voor het hele team, natuurlijk ook voor hem als speler, maar er zijn situaties waarmee je te maken hebt", zei Wijnaldum.

Liverpool is een van de clubs waarvan wordt gedacht dat ze de ontwikkelingen met betrekking tot Sancho volgen, en Carragher hoopt dat zijn voormalige partij op hun interesse reageert. "Ik denk dat Liverpool nog steeds een speler mist die een aanvallende speler is om de front drie echt te ondersteunen en het bijna als een front vier te maken," zei hij tegen Viasport.





:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 8 آذر 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: