Philippe Coutinho begon brullend in Beieren
نوشته شده توسط : Hency

Gered uit zijn nachtmerrie van FC Barcelona door Bayern München, vertrok Philippe Coutinho met een hele reeks goals en assists in een bruisende start in Beieren. Maar sindsdien heeft hij veel te danken aan de man die hij oorspronkelijk verdreef, thuishavenfavoriet Thomas Muller met een goedkope voetbalshirts, en gaf zijn middenveld startplaats af voor het Braziliaanse nationale team aan Lucas Paquetá.

FC Barcelona heeft het geluk gehad om relatief ongeschonden uit de internationale pauze te komen. Hoewel er ongetwijfeld vermoeide benen in het peloton zitten, keerde geen enkele van hun 15 spelers gewond terug naar Catalonië na het vertegenwoordigen van hun nationale senioren- of U21-teams, maar er waren natuurlijk problemen voordat de FIFA de voetbalkalender overnam.

Door Inter Milan 0-1 te plaatsen na drie minuten in het Camp Nou begin oktober, had Lautaro Martinez de Champions League Groep F gelijkspel tussen zijn zijde en Barça voor de rust onbereikbaar kunnen maken zonder Marc-Andre Ter Stegen's heroïsche duik. Dus hij droeg een Barcelona voetbalshirts en redde de kopbal van de jonge Argentijn.

Het seizoen van Barcelona ging van slecht naar erger na hun schokverlies bij Anfield, omdat ze in weken later door Valencia werden verslagen in de Copa del Rey-finale. Ernesto Valverde heeft gênante Europese nederlagen voorgezeten in elk van zijn twee jaar dat hij de leiding had in het Nou Camp - ze gooiden een voorsprong van drie doelpunten tegen Roma weg in de kwartfinales een jaar eerder.





:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 1 آذر 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: