De drie wedstrijden van Barcelona zijn naar voren gekomen
نوشته شده توسط : Hency

Een extra betaling van $ 16,7 miljoen zal door FC Barcelona worden overgedragen aan Atlético Madrid voor de aanpak van Antoine Griezmann, die naar verluidt werd gedaan voordat zijn vrijgaveclausule op 1 juli van dit jaar daalde naar $ 133 miljoen.

Het verdedigingssysteem van Barcelona werkt niet. Het bewijs hiervan wordt geleverd met het aantal schoten dat Ter Stegen met een goedkope voetbalshirts heeft geconfronteerd, met het hoogste cijfer in de ambtstermijn van Valverde: 34 in vergelijking met de 21 die de Catalanen zelf hebben geprobeerd. Het zorgwekkende feit is dat dit niet komt door een slechte prestatie; het is een trend die de drie games naar voren hebben gebracht.

FC Barcelona wil Mateu Alemany ondertekenen, die momenteel onderhandelt over een exit uit Valencia. De algemeen directeur van Los Che heeft een clausule die hem verhindert te tekenen bij een andere La Liga-club, hoewel hij er naar verluidt op zoek is om die clausule te laten vervallen zodat hij zich bij de Catalanen kan aansluiten.

Lionel Messi maakte meer Champions League-geschiedenis toen hij het openingsdoelpunt scoorde in de 2-1 overwinning van Barcelona tegen Slavia Praag, hoewel het een niet overtuigende prestatie was. Barcelona bereikte de top van groep F met het resultaat, want Messi met een Barcelona voetbalshirts werd de eerste speler die in 15 opeenvolgende seizoenen van de competitie scoorde door de bezoekers binnen drie minuten op voorsprong te zetten.





:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 3 آبان 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: