Milner blijft onzeker over zijn toekomst bij de club
نوشته شده توسط : Hency

Liverpool won in Bayern München en Porto op weg naar het winnen van de Champions League in Madrid vorig seizoen en James Milner gelooft dat het schema in deze fase van het seizoen van invloed kan zijn op de prestaties in de groep. "Er zijn veel spellen rond deze periode," zei de middenvelder. "Het is zwaar, ook met veel internationale spellen, dus het is moeilijk om dat ritme te krijgen, maar het simpele feit is dat we niet goed genoeg weg van huis zijn geweest. We moeten beter zijn.

James Milner met een Liverpool voetbalshirts moet nog een nieuw contract tekenen met Liverpool na deze zomer, en ondanks gesprekken die plaatsvinden, blijft hij onzeker over zijn toekomst bij de club. De 33-jarige is een belangrijke speler voor de Reds sinds hij in 2015 uit Manchester City aankwam voor een gratis transfer. De Engelse international heeft 188 wedstrijden gespeeld in alle competities voor de club en is nooit in minder dan 40 wedstrijden in een campagne uitgekomen.

Suarez werd in 2011 voor acht wedstrijden verbannen wegens racistisch misbruik van Evra toen de Uruguayaan in Liverpool was en de Fransman voor Manchester United speelde. Ondanks dat hij schuldig werd bevonden aan de aanklacht en het verbod ontving, droeg Liverpool ‘Suarez 7’ T-shirts voor een Premier League-wedstrijd tegen Wigan ter ondersteuning van de controversiële spits.

Jurgen Klopp draagt ​​een goedkope voetbalshirts en zegt dat de opname van zeven Liverpool-spelers op de Ballon d'Or-shortlist van 2019 verdiende erkenning verdient voor de prestaties van zijn team vorig seizoen. De Reds hebben de Champions League opgeheven en eindigden slechts één punt achter Premier League-kampioenen Manchester City.





:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 1 آبان 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: