Maitland-Niles is vol lof over de trainingsmethoden van Ljungberg
نوشته شده توسط : Hency

Arsenal wendde zich naar verluidt alleen tot Luiz nadat hij faalde met een bod van £ 55 miljoen voor Upamecano en de veelbelovende 20-jarige blijft stevig op de radar van Unai Emery. Football Leaks onthulde vorig jaar dat het contract van Upamecano in Leipzig een vrijgaveclausule van € 100 miljoen bevat die elk jaar met € 20 miljoen vermindert. Daarom zouden geïnteresseerde clubs volgende zomer € 60 miljoen moeten uitgeven om Upamecano te landen.

Ainsley Maitland-Niles die een goedkope voetbalshirts draagt, is vol lof over de trainingsmethoden van Freddie Ljungberg en gelooft dat de assistent-coach van het eerste team van Arsenal de aanvallende kant van zijn spel heeft verbeterd. Na een coaching-herschikking in de Emiraten in de zomer, werd Ljungberg gepromoveerd tot een prominente positie in het coachingsteam van Unai Emery, waarbij Steve Bould hem als U23-manager verving.

Mesut Özil heeft dit seizoen slechts twee keer gespeeld en is er zeven keer niet in geslaagd Emery's matchday-ploeg te maken. Rapporten hebben beweerd dat Arsenal in het overdrachtsvenster van januari Özil in bruikleen wil sturen. Maar de middenvelder sloeg terug op die suggesties en zegt dat hij van plan is zijn £ 350.000 per week contract te bekijken dat afloopt in 2021. Özil gaf ook in hetzelfde interview toe dat hij 'niet alles in één oogopslag' ziet met Emery.

Een verklaring op de website van Arsenal luidde: ‘Alex vordert goed en is terug in volledige training. De beslissing over zijn deelname aan de wedstrijd van maandag in Sheffield United zal in de komende dagen worden genomen. 'Reiss Nelson, die ondertussen een Arsenal voetbalshirts draagt, zal op zijn vroegst tot november niet beschikbaar zijn na de knieblessure die hij opliep tegen Standard Luik, terwijl verschillende van Het internationale contingent van Arsenal zal naar verwachting pas morgen terugkomen voor zijn dienst.





:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 مهر 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: