Alleen Eden Hazard voldoet aan de beschrijving
نوشته شده توسط : Hency

Real Madrid gaf deze zomer 305 miljoen euro uit aan nieuwe aanwinsten, maar ze hebben kritiek gekregen omdat ze zich niet richtten op spelers die hun eerste ploeg onmiddellijk zouden versterken. In plaats daarvan voldoet alleen Eden Hazard aan die beschrijving.

Woensdagavond biedt de nieuwe aanwinsten van Madrid de mogelijkheid om hun vaardigheden te laten zien, met Hazard, Ferland Mendy en Eder Militao allemaal klaar om te verschijnen in het Parc des Princes tegen Paris Saint-Germain. Van James met een goedkope voetbalshirts wordt ook verwacht dat hij speelt.

In Madrid is er echter een element van angst, na hun teleurstellende seizoen vorig jaar, dat was de eerste campagne in vier jaar dat ze de Champions League niet wonnen, noch hadden ze Cristiano Ronaldo in hun ploeg nadat ze aan hem hadden verkocht aan Juventus afgelopen zomer.

De toekomst van James was de afgelopen zomer weer in de lucht toen Bayern ervoor koos om niet de optie te gebruiken om zijn contract volledig te kopen en hem terug te sturen naar Madrid. In de Spaanse media waren er geruchten dat hij zou worden verscheept naar Atletico Madrid of Napoli om te worden herenigd met Ancelotti. Hij arriveerde in Madrid na een uitstekende Wereldbeker 2014, toen hij de topscorer van het toernooi was met zes doelpunten.

De komst van Gareth Bale zou een einde maken aan de tumultueuze tijd van Di Maria in Madrid, maar Bale met een Real Madrid voetbalshirts vocht terug en herontdekte zichzelf als een centrale middenvelder in het middenvelddiamantensysteem van Carlo Ancelotti.





:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 شهريور 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: