Liverpool moet dringend rekruteren
نوشته شده توسط : Hency

Deze zomer zal zeker een drukke zomer worden in Liverpool. De Reds hebben een matige campagne achter de rug en blessures stonden centraal in de strijd van de ploeg. Als het gaat om de transferperiode in de zomer, zijn er in ieder geval een paar gebieden die Liverpool hard nodig heeft om te rekruteren, maar waarschijnlijk is er geen belangrijker dan in het centrum van de verdediging.

Ozan Kabak wordt momenteel uitgeleend aan Liverpool van Schalke en de ploeg van Jurgen Klopp heeft de mogelijkheid om de verhuizing in de zomer permanent te maken voor £ 18 miljoen. Hij verscheen voor het eerst op het verlanglijstje van Manchester United, maar Liverpool deed al snel mee aan de race. De Turkse international is een solide samenwerking aangegaan met Nat Phillips sinds hij een voetbalshirts droeg en in januari op Anfield arriveerde, maar zijn huidige deal is een lening die over twee maanden afloopt. Klopp, die in de zomer zal beslissen of hij definitief een deal wil sluiten voor Kabak, heeft laten doorschemeren dat het duo de laatste zeven Premier League-wedstrijden zal voortzetten.

Ozan Kabak was volwassen en zelfverzekerd, hij is pas 21 jaar oud. Het andere voordeel van Kabak is dat hij een paar maanden de tijd zal hebben gehad om zich op Merseyside te vestigen. Ondanks het feit dat hij er midden in de week niet in slaagde te winnen, hebben sommige fans in liverpool shirts Ozan Kabak geprezen voor zijn optreden tegen Real Madrid.





:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 1 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: